20 de desembre del 2012

Sessió d'estil i imatge a Ingrid moda

Dissabte passat l'Adela Llorens, estilista i assessora d'imatge, va compartir les seves idees i consells a la botiga amb algunes de les nostres clientes, assessorant-les personalment sobre quin tipus de roba, colors i complements els afavorien més.
Va ser un plaer tenir a l'Adela a Ingrid moda i veure-la treballar, buscant aquelles peces que creia que més encaixaven amb la persona que tenia al davant i compartint els seus coneixements i experiències. Ens fa molta il·lusió veure com totes les persones que van gaudir de la seva sessió personalitzada d'imatge i estil a la botiga van quedar encantades amb la nostra assessora. Gràcies Adela i gràcies a totes pels comentaris i agraïments que ens heu fet arribar!


I si vols ser tu la propera a disfrutar d'una sessió d'imatge i estil a Ingrid moda o et sembla una molt bona idea per regalar aquestes festes, t'expliquem com fer-ho en la propera entrada del blog!

2 comentaris:

  1. Va ser també un plaer per mi treballar amb vosaltres i veure que marxaveu contentes. No tingueu cap dubte de que cada una te el seu estil i que només cal una mica de paciència per trobar aquelles combinacions que mes ens escauen. Confio en que n'hi treieu el màxim de partit. Ahh!!! I sobretot no us oblideu de posar-vos les sabates quan us proveu la roba. Sempre us veureu molt millor.
    Que tingueu unes molt bones festes, molt ben vestides!!!
    Una abraçada
    Adela

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pels consells d'última hora Adela...! Esperem tornar a veure't molt aviat.
      Molt bones festes!

      Elimina