5 de novembre del 2014

Desfilada Tardor - Hivern 2014

YERSE és una de les marques d'INGRID MODA que com cada any ens ofereix un gran ventall de combinacions. Fidel al seu estil esportiu i urbà, la marca adapta cada temporada la col·lecció a les noves tendències. Tant les línies, els colors com els complements són pensats per totes les dones que vulguin comoditat i actualitat, independentment de l'edat.

Els colors MARÍ-VERD-CRU, són una de les propostes més fortes aquesta temporada. Pantalons estrets amb teixits confortables, faldilles i vestits, jerseis de llana, dessuadores i americanes de cotó. Tot combinat amb foulards i buffs de textures llanoses de la mateixa marca, que donen una imatge molt casual i jove per aquest hivern.


Una tendència inspirada amb l’ALTA MUNTANYA, combinacions de verd i mostassa, sanefes típiques de muntanya, jerseis gruixuts i superposicions de peces amb barreges de textures fines i gruixudes. També podem veure jerseis de llana amb vestits de viscosa molt lleugers i jaquetes de llana bullida. Tot combinat amb mitjons molt gruixuts i botes, que donen el toc final a aquests conjunts. YERSE, OTTO D'AME, LIU·JO i SWISS CHRISS són els encarregats de donar forma a aquesta tendència. La marca TWIN SET és l’encarregada del calçat en aquesta ocasió.



YERSE continua suggerint propostes molt actuals. Un exemple són aquests conjunts amb tonalitats de GRISOS I BLAU KLEIN, la gamma més elèctrica dels blaus.
Els estampats continuen amb força, i s'utilitzen les mateixes tonalitats sòbries més pròpies de l’hivern. Les peces de punt coordinades amb popelins de cotó, a més d'americanes i càrdigans amb pantalons boyfriend, aporten a aquests looks la tendència MASCULINA CASUAL d’aquesta temporada. 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada