19 de novembre del 2014

Desfilada Tardor - Hivern 2014

El HIPSTER que marca tendència aquest hivern comprèn múltiples combinacions i cada persona li dóna el seu propi caràcter. Aquests looks d’aire GRUNGE combinem faldilles curtes amb samarretes desgastades, caçadores texanes i camises de quadres d’aspecte embellit i pobre. Jaquetes gruixudes i complements com els gorros, buffs de llana i els botins, acaben de complementar aquest estil.



Quatre conjunts d’estil ROCK-PUNK, amb combinacions de faldilles molt curtes o pantalons slim fit amb samarretes amb tocs brillants i amb jaquetes moteres d’estampats de lleopard de la marca LIU·JO. L’ANIMAL PRINT ja és un clàssic que perdura cada temporada i que comença a ser un imprescindible per l’hivern.
Els botins de xarol o amb cadenes marquen tendència i aporten a aquests looks una nota rock molt actual i molt adequada per les tardes o nits d’aquest hivern.


EL CRU, ELS COLORS PEDRES I ELS TONS MILITARS que ens presenta DEHA, també són imprescindibles aquest hivern. Així com el color mostassa que en aquest cas ens trenca la gamma cromàtica o el taronja que aporta un punt de lluminositat a l’hivern.
Els pantalons amb estampats de CAMUFLATGE, les jaquetes encoixinades que cenyeixen la cintura i els jerseis de llana fan que aquests outfits siguin d’allò més confortables. Per acabar amb el total looks, cal combinar-los amb botes camperes d’ant o amb els botins de la mateixa gamma cromàtica que TWINSET ens presenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada