12 de novembre del 2014

Desfilada Tardor - Hivern 2014

GRANA I GRIS una altra combinació d’èxit. Amb aquests looks d’un aire boho-sport, lluïm combinacions de llana, pelfa i cotó. Faldilles molt femenines de franel·la o vestits inspirats en el beisbol, porten l’esport al carrer amb molt d’estil. Les marques THE HIP TEA, YERSE i NOA NOA donen forma a aquests conjunts i combinats els botins de LIU-JO creen la tendència més SPORT-CHIC de la temporada.

El NEGRE és un color clàssic i de fons d’armari, però aquest hivern pren molta importància. El renovarem, reforçant el negre amb punts de color com el BLAU KLEIN.
Les combinacions d’aquestes peces negres amb diverses textures, desde les més naturals fins a les més tècniques, ens aporten una imatge urbana, molt Chic. Els tocs de color als bolsos, bufandes i mitges li donen un aire divertit però simple al mateix temps. La marca YERSE és la protagonista de totes aquestes combinacions.
LIU- JO marca tendència aquest any, amb sabates d’estil anglès que coordinen perfectament amb aquest estil.


Continuant amb el negre, podem combinar-lo amb altres colors més contrastats. Un simple vestit negre amb un botí vermell o amb jaqueta de color verd, un total look de pantaló i samarreta negre amb armilla fúcsia o vestit blau amb tots els complements amb negre... Combinacions de colors senzilles amb peces austeres que marquen la tendència més MINIMAL.
YERSE i DEHA son les marques encarregades de mostrar aquesta tendència, combinades amb el calçat de LIU·JO i TWIN SET.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada