10 de març del 2013

Busquem joves dissenyadors de moda!


Ingrid moda convoca el primer concurs de dibuix infantil i juvenil "Busquem joves dissenyadors". De l'11 de març al 6 d'abril, tots els nens i nenes que ho vulguin poden participar i dissenyar la roba i els complements que porta la Cati. Animeu-vos, pot ser molt divertit i hi haurà molts premis pels dibuixos més originals i creatius!

Bases del concurs:

Participants: Podran prendre part en el concurs tots els nens i nenes que ho desitgin, de 7 a 16 anys, dividint-se en dues categories segons l'edat:

 - Infantil: de 7 a 11 anys
 - Juvenil: de 12 a 16 anys

Tema: Crear i dissenyar la roba que porta la Cati. S’han de dibuixar les peces de roba, estampats i complements que es vulguin sobre la mateixa nina.

Làmines: Podeu recollir les làmines amb el perfil de la Cati a les botigues i entitats col·laboradores: Ingrid, Picarol, Sabates, Peu de Gegant, Les Parisinnes, Llibreria El Cucut, Carnisseria Celi i a la Biblioteca Pere Blasi.

Tècnica: Es podrà utilitzar qualsevol tipus de llàpissos de colors i rotuladors.

Lloc i termini de presentació: Cal entregar els originals a Ingrid moda abans del dia 6 d'abril. Només es permet la presentació d'una obra per participant. Tots els nens al presentar el disseny, rebran un regal per a disfrutar de 15 minuts al parc d'atraccions JOCS a l'Estartit.

Jurat: El jurat estarà format per 4 persones del món de la moda, les manualitats, el dibuix i la cultura. Es premiarà l’originalitat, l’estètica, els colors i la creativitat dels dibuixos. La decisió del jurat es farà pública el mateix dia de la desfilada, diumenge 14 d'abril. En cas de mal temps, es posposarà al diumenge 21 d'abril. Les decisions del jurat seran inapel·lables.

Premis

- Picarol al Total look (val de 100 euros)  Cat. infantil
-  Ingrid moda al Total look (val de 100 euros) Cat. juvenil
-  Sabates als complements  (val de 80 euros ) Cat. infantil
-  Peu de Gegant als complements (val de 80 euros) Cat. juvenil
-  Les Parisinnes a l'estampat (val de 50 euros ) Cat. infantil
-  El Cucut a l'estampat (val de 50 euros) Cat. juvenil
 Quatre Mans a l'estil  (regal exclusiu ) Cat. infantil i juvenil


Dibuixos: Els dibuixos passaran a ser propietat d'Ingrid moda, que es reserva el dret d'utilitzar-los per a fins publicitars indicant-ne sempre el nom de l'autor.

La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

Molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada