19 de març del 2013

Consells del Jurat - La Marta

Us presentem el jurat que triarà quins són els dibuixos guanyadors del primer concurs de dibuix infantil i juvenil Ingrid moda. Avui, encetem aquest espai de consells del jurat amb la Marta Sánchez, propietaria de Les Parisinnes i qui donarà el premi al millor estampat. Molta sort!

Hola! Sóc la Marta, sempre he tingut  molta aficció a les manualitats i al col·lecionisme. Tot ho guardo i de qualsevol cosa en trec idees.
Des de fa uns anys he après les tècniques del scrapbooking i el decoupage que m'han acompanyat en molts moments de lleure. El scrapbooking és una tècnica per personalitzar àlbums de fotos o postals, si guardeu records o retalls en un diari o trossos de tela o de paper de regal i ho combineu amb les fotografies, ja esteu fent scrapbooking! El decoupage és similar, és una tècnica manual decorativa que consisteix en fer servir papers impresos o teles per enganxar-les sobre diverses superfícies, com ara la fusta, la ceràmica, el vidre, el cartró... els resultats són sorprenents i molt bonics!
Fa 3 anys, juntament amb la Dolors, vam començar un nou projecte que era la nostra il·lusió:  Les Parisinnes, una botiga-taller on dia a dia ens divertim amb les creacions dels nens i dels no tant nens.
De cara al concurs i a vestir la Cati, el meu consell és no us faci por crear coses noves, sigueu atrevits, combineu estampats petits i grans, flors, ratlles i topos... tots els colors són bonics i les vostres creacions són fantàstiques!





Ens queden moltes coses per descobrir, vosaltres sou el nostre futur. Disfruteu molt, no us faci por les coses diferents, per sort la vostra imaginació no té límits!
Una abraçada!
Marta 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada