22 de març del 2013

Consells del Jurat - L'Adela



Hola artistes! 
Jo sóc l´Adela. Sóc dissenyadora i estilista, però abans de tot això sóc una gran apassionada de la moda. Com que veig que vosaltres també aneu per aquest camí, m´agradaria donar-vos tres consells perquè el vostre disseny sigui molt especial. 
En primer lloc, moooooolta IL.LUSIÓ! Això és bàsic, si ho feu amb il·lusió les coses sempre surten bé. 
El següent pas és també molt important i és la CONFIANÇA. Estigueu segures de vosaltres mateixes, no deixeu que ningú qüestioni el que voleu dibuixar, imagineu el vostre disseny fet de veritat... Us agrada? Us el posarieu? Us agradaria veure´l posat en alguna persona, en una desfilada? Si no us deixeu influenciar per ningú segur que serà un disseny únic i amb molta personalitat.


I el tercer consell i encara més important... IMAGINACIÓ!!!! La moda no és com les mates, 2+2 no fan 4... qui diu que tots els pantalons han de tenir dues cames? o que els nois no porten faldilles? o que no es poden portar bambes amb un vestit de nit?  Amb la imaginació ningú no pot dir res.Sigueu creatives i deixeu-vos anar perquè segur que disfrutareu molt i això es nota en el resultat final.
Per acabar voldria dir-vos que si aconseguiu seguir aquests tres consells ja tindreu el vostre premi. Estareu SATISFETES amb vosaltres mateixes. 
Així doncs, endavant i ànims que tinc moltes ganes de veure el què feu i segur que jo també aprendré molt de vosaltres.
...QUE GUANY EL MILLOR!!! 
Una abraçada!

Adela Llorens  
Dissenyadora i estilista 
(il.lusionada, segura, imaginativa i satisfeta en el món de la moda)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada