10 de març del 2013

Qui és la Cati? Com la pots vestir?


Anima't! Pentina, dissenya, decora... vesteix la Cati! Pot ser pèl-roja, rossa, de cabells negres o castanys o fins i tot de colors si vols! Llisos o rinxolats, amb cues, amb trenes, curts o llargs, com a tu t'agradi més. Els seus ulls són com dues taronges i tu decideixes si porta unes ulleres divertides o no. Li agrada la música i cantar. Té el nas petit i pot tenir pigues, si vols. És alta i molt xerraire, li agrada estudiar i és responsable pel què fa a la feina de l'escola.

La Cati viu a Puigcerdà i l'any passat, als campaments d'estiu, va conèixer la Martina de Torroella de Montgrí. La Martina és baixeta i una mica desmanegada i també molt xerraire, als campaments es van fer molt amigues.

Arriben les vacances, ara sí que es nota que l'estiu ja és aquí. La Martina agafa el telèfon i convida la Cati a passar el cap de setmana a Torroella. A la Cati li falta temps per preparar la maleta per anar cap a l'Empordà.

La Martina li ha dit que podrien anar a fer un gelat a la plaça, potser podrien anar al cinema, a visitar el Museu de la Mediterrània, a fer una volta per l'Estartit, fins i tot podrien pujar al castell o fer una passejada en bicicleta a prop del riu... però això ho farem un dia que no faci tanta calor!

Ara és el teu torn, vesteix la Cati amb tot el que et faci il·lusió. La roba que porta, els estampats, els complements (sabates, gorra, bolso, cinturó...), tu tries què li queda més bé i com t'agradaria que fos... 

Podeu recollir les làmines amb el perfil de la Cati a les botigues i entitats col·laboradores: Ingrid, Picarol, Sabates, Peu de Gegant, Les Parisinnes, Llibreria El Cucut, Carnisseria Celi i a la Biblioteca Pere Blasi.

Gràcies a tots per participar i molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada